ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Your Cart

Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish

Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
ΝΕΟ -30 %
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
Ημιμόνιμο Cappuccino, gel polish
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο 3-5 ημέρες
 • ΚΩΔΙΚΟΣ: 94348
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 477
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
8.77€
12.52€
Χωρίς ΦΠΑ: 7.07€

  ΗΜΙΜΌΝΙΜΟ, GEL POLISH 15ML. 


    Πληροφορίες:   Το μπουκαλάκι του ημιμόνιμου  περιέχει 15ml προϊόν. Ο χρόνος πολυμερισμού του είναι στα 40 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV/LED και 2 λεπτά σε 36W UV λάμπα. 


    Σωστή τοποθέτηση ημιμόνιμου:  Αρχικά χτίζουμε το νύχι αν χρειάζεται με Gel, Invicta, Acrylic, αλλιώς τοποθετούμε μία στρώση βάσης (Βάση/Τοπ, Ενισχυμένη Βάση/stracture base)  ή ενισχύουμε με Ενισχυμένη Βάση/structure base (Frosted PINK, Peach, Rouge,White Lily, Chic Pink, Cover Diamond, Bare Beige). Δίνουμε το σχήμα που θέλουμε, αφαιρούμε την σκόνη με το Πινέλο σκόνης και σκουπίζουμε με Wipes ή  Pads βρεγμένα με Cleanser για να εξαφανίσουμε υπολείμματα σκόνης. Ύστερα περνάμε μία λεπτή στρώση ημιμόνιμου και την πολυμερίζουμε για 40 δευτερόλεπτα στην Λάμπα Πολυμερισμού UV/LED Lilly Nails  Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μία ή δύο φορές ακόμα αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε. Τέλος κλείνουμε το χρώμα με ένα από τα τοπ: base/top, i'm matte, i'm glossy, high shine.

     **SUPER TIP: Τα χρώματα που κατατάσσονται σε Κολεξιόν , έχουν την αντίστοιχη σκόνη Glittermix με την ίδια ονομασία, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα σε ένα σετ! Ο τρόπος τοποθέτησής τους είναι ο εξής: Αφού προετοιμάσουμε το νύχι μας με απλή επιμήκυνση ή τοποθετήσουμε τις βάσεις μας, ένα βήμα πριν δώσουμε όγκο και καμπύλη στο νύχι, περνάμε ξανά μία στρώση ενισχυμένης βάση/stracture base ή Base Gel αναλόγως το σετ μας, δίχως να πολυμερίσουμε. Ύστερα πασπαλίζουμε την επιλεγμένη σκόνη ή glittermix μας πάνω από τον Συλλέκτη σκόνης/στρας (ώστε να μην χάσουμε ούτε κόκκο) και καθαρίζουμε τυχών υπολείμματα γύρω από το νύχι μας με το πινέλο φτερό.. Πολυμερίζουμε για 2 λεπτά στην Λάμπα Πολυμερισμού UV/LED Lilly Nails ώστε να ήμαστε σίγουροι πώς έχει στερεωθεί καλά το υλικό μας και στην συνέχεια κάνουμε μία στρώση πάλι με το υλικό που είχαμε επιλέξει να βάλουμε από κάτω (Ενισχυμένη Βάση/stracture base, Base gel). Πολυμερίζουμε και ολοκληρώνουμε είτε ενισχύοντας το νύχι μας κανονικά με ενισχυμένη βάση/stracture base ή αν το σετ μας είναι επιμήκυνση-συντήρηση, χρησιμοποιούμε το ειδικά σχεδιασμένο Builder Crystal Clear Gel της εταιρίας, για glitter, το οποίο σφραγίζει τέλεια, αφήνοντας την αίσθηση γυαλιού πάνω από το νύχι! Τέλος κλείνουμε πάντα με High Shine  τοπ, για την ανάδειξη του σετ μας!   

      #Χρήσιμα τιπς για αντοχή του τοπ#: 

      #1: Μετά από κάθε πολυμερισμό όλων των τοπ περιμένουμε τουλάχιστον δύο λεπτά για να κρυώσει το νύχι πριν τοποθετήσουμε θρεπτικό Λαδάκι (citrus, lily, blossom)  ή Κρέμα χεριών (strawberry, lily flower, blossom) , ώστε να μην θαμπώσουν τα τοπ. 

      #2: Το i'm matte θέλει πολυμερισμό 2 λεπτών ώστε να είναι 100% ανθεκτικό (μπορείτε να τοποθετήσετε πρώτα μία στρώση βάση/τοπ-base/top (χωρίς να βγάλετε την κολλώδη) και μετά να κλείσετε με το i'm matte (αν θέλετε να κλειδώσετε κάποιο nail art design).   

      Χρησιμοποιούμε cookies για εξατομίκευση περιεχομένου και ανάλυση των δεδομένων των επισκεπτών μας.