ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Your Cart

Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish

Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
Ημιμόνιμο Hubba Bubba, gel polish
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Προσωρινά μη διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 94802
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 1119
12.00€
(Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)
Χωρίς ΦΠΑ: 9.68€

 ΗΜΙΜΌΝΙΜΟ, GEL POLISH 15ML. 

    Πληροφορίες:   Το μπουκαλάκι του ημιμόνιμου  περιέχει 15ml προϊόν. Ο χρόνος πολυμερισμού του είναι στα 40 δευτερόλεπτα σε λάμπα UV/LED και 2 λεπτά σε 36W UV λάμπα. 


    Σωστή τοποθέτηση ημιμόνιμου:  Αρχικά χτίζουμε το νύχι αν χρειάζεται με Gel, Invicta, Acrylic, αλλιώς τοποθετούμε μία στρώση βάσης (Βάση/Τοπ, Ενισχυμένη Βάση/stracture base)  ή ενισχύουμε με Ενισχυμένη Βάση/structure base (Frosted PINK, Peach, Rouge,White Lily, Chic Pink, Cover Diamond, Bare Beige). Δίνουμε το σχήμα που θέλουμε, αφαιρούμε την σκόνη με το Πινέλο σκόνης και σκουπίζουμε με Wipes ή  Pads βρεγμένα με Cleanser για να εξαφανίσουμε υπολείμματα σκόνης. Ύστερα περνάμε μία λεπτή στρώση ημιμόνιμου και την πολυμερίζουμε για 40 δευτερόλεπτα στην Λάμπα Πολυμερισμού UV/LED Lilly Nails  Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μία ή δύο φορές ακόμα αναλόγως το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε. Τέλος κλείνουμε το χρώμα με ένα από τα τοπ: base/top, i'm matte, i'm glossy, high shine.


    #Χρήσιμα τιπς για αντοχή του τοπ#: 

    #1: Μετά από κάθε πολυμερισμό όλων των τοπ περιμένουμε τουλάχιστον δύο λεπτά για να κρυώσει το νύχι πριν τοποθετήσουμε θρεπτικό Λαδάκι (citrus, lily, blossom)  ή Κρέμα χεριών (strawberry, lily flower, blossom) , ώστε να μην θαμπώσουν τα τοπ. 

    #2: Το i'm matte θέλει πολυμερισμό 2 λεπτών ώστε να είναι 100% ανθεκτικό (μπορείτε να τοποθετήσετε πρώτα μία στρώση βάση/τοπ-base/top (χωρίς να βγάλετε την κολλώδη) και μετά να κλείσετε με το i'm matte (αν θέλετε να κλειδώσετε κάποιο nail art design).   


    Χρησιμοποιούμε cookies για εξατομίκευση περιεχομένου και ανάλυση των δεδομένων των επισκεπτών μας.