ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Your Cart

Glitter Mix Sparkling Plum

Glitter Mix Sparkling Plum
Glitter Mix Sparkling Plum
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 84079
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 495
5.82€
(Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)
Χωρίς ΦΠΑ: 4.70€

Glitter Mix 


Glitter Mix : Το Glitter Mix είναι μία μοναδική μίξη με glitter που έχουν φτιάξει τα μέλη της ομάδας Lilly Nails! Βρίσκονται μέσα σε μοντέρνα βαζάκια στο σχήμα διαμαντιού με το logo "Lilly Nails" μέσα από το καπάκι τους.

Οδηγίες σωστής τοποθέτησης Glitter Mix: Αφού έχουμε προετοιμάσει το φυσικό ή τεχνητό μας νύχι και έχουμε βάλει την βάση μας, πριν αρχίσουμε να δίνουμε όγκο, περνάμε μια στρώση από ενισχυμένη βάση/structure base αν κάνουμε ημιμόνιμο ή ενισχυμένο ημιμόνιμο, αλλιώς με Base gel, χωρίς να πολυμερίσουμε. Πασπαλίζουμε το νύχι με το Glitter Mix της επιλογής μας, καθαρίζουμε προσεκτικά τα επωνύχια με το πινέλο φτερό, πατάμε ελαφρώς το Glitter Mix να καθίσει καλά πάνω στο νύχι και πολυμερίζουμε για 2 λεπτά στην επαγγελματική λάμπα πολυμερισμού UV/LED Lilly Nails. Αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγάλουμε, πριν το Glitter Mix μπορούμε να περάσουμε το αντίστοιχο ημιμόνιμό του από κάτω, αλλιώς κάνουμε την προηγούμενη διαδικασία και δεύτερη φορά. Τέλος, περνάμε μια στρώση με το υλικό που ενώσαμε το Glitter Mix με το νύχι, το πολυμερίζουμε και είναι έτοιμο να χτιστεί! Αν είναι ημιμόνιμο ή ενισχυμένο  ημιμόνιμο, δίνουμε όγκο με την ενισχυμένη βάση/structure base, ενώ αν είναι τεχνητό, δίνουμε όγκο με το σχεδιασμένο crystal clear gel που δίνει την αίσθηση γυαλιού πάνω στο νύχι, χωρίς να κιτρινίζει. Κλείνουμε με το τοπ high shine και πολυμερίζουμε 2 λεπτά για το τέλειο αποτέλεσμα! 

#Χρήσιμο τιπ για αντοχή γυαλάδας#: 

Μετά τον πολυμερισμό του τοπ, αφήνουμε το νύχι μας να κρυώσει 2 λεπτά και ύστερα βάζουμε στα επωνύχια μας θρεπτικό λαδάκι ή κρέμα χεριών! 

Χρησιμοποιούμε cookies για εξατομίκευση περιεχομένου και ανάλυση των δεδομένων των επισκεπτών μας.